Telefonszám (46) 402 250 Üzlethelyiség, bolt 3530 Miskolc Nagyváthy János u. 3

Bemutatkozás

A TÁMÁR és TÁRSA Kft. 1997. évi megalakulása óta egyéni munkavédelmi eszközök kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Célunk, hogy a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, európai és hazai jogszabályoknak megfelelő, folyamatosan ellenőrzött minőségű választékot biztosítsunk partnereink részére.

Tevékenységünket a munkavédelemről szóló 18/2008. (XII.7.) Sz.M.M rendelet, a védőeszközökről szóló, többször módosított 89/686/EGK Irányelv elvárásainak megfelelő, vonatkozó szabványok, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény, valamint az Európai Unió munkaegészségügyi és munkahelyi biztonsággal foglalkozó jogalkotása szabályozza. Ennek keretében termékeink Európai Uniós (CE) illetve hazai notifikált laboratóriumokban a megfelelő szabványok által előírt minősítő eljárásnak vannak alávetve. A termékeken szereplő CE jel igazolja, hogy az adott egyéni védőeszköz minden vonatkozó követelménynek megfelel.

A szakmai alkalmasság érdekében ügyvezetőnk Munka-és tűzvédelmi technikusi szakvizsgával is rendelkezik. Csapatunk szakmai felkészültsége nyújt segítséget a felhasználási követelményeknek leginkább megfelelő védőeszköz kiválasztásában.

Kapcsolat
Telefonszám (46) 402 250
Üzlethelyiség, bolt 3530 Miskolc Nagyváthy János u. 3
E-mail cím szekeresne@tamar.hu
Internet cím www.tamar.hu
Támár és Társa Kereskedelmi Kft - www.tamar.hu